torek, 8. november 2011

Novo šolsko leto

Na našem uvodnem srečanju, ki je bilo v sredo, 28. 9. 2011, smo se najprej spoznali s to dejavnostjo, predstavili naše dosedanje delo, izkušnje tistim, ki so se nam na novo pridružili. Nato smo se dogovorili za načrt dela v letošnjem šolskem letu (2011/2012).




(Vir: http://georgerrmartin.com/, 8. 11. 2011)



Dogovorili smo se, da se bomo na našem naslednjem srečanju pogovarjali o delu Georga R. R. Martina - o sagi Pesem ledu in ognja. V slovenskem prevodu so izšle 4 knjige, pred kratkim (poleti) pa je avtor obiskal tudi Slovenijo. Ob tej priložnosti oz. v tem času je založba izdala prevod njegove 4. knjige - Vranja gostija. V angleškem jeziku pa je izšlo že 5 knjig - nazadnje A Dance with dragons. Piše že šesto knjigo od načrtovanih sedmih, vse o avtorjevem delu pa na http://georgerrmartin.com/ Vem, da oboževalci bolj obvladate vse te številke in se opravičujem, če sem kaj zapisala narobe. Za namen Branja je žur sem na hitro 'pogooglala' ... :)Če še niste brali te sage, je morda sedaj čas, da se je lotite. V ta namen je tudi knjižnica kupila prvi dve knjigi in sta na voljo v knjižnici.Tadej pa je obljubil, da bo poslal elektronsko verzijo knjige.

In še datum: 'žurali' bomo v sredo, 9. 11. 2011, ob 14.30 v učilnici 2L3. Lepo vabljeni, povejte še naprej, več nas bo, pogovor bo bolj bogat, zanimiv in pester. :)
Ponovno je aktiven tudi profil na Facebooku - vabljeni, da se pridružite.

Ni komentarjev:

Objavite komentar